Бришење на листа на сервиси

Дали сте сигурни дека сакате да избришете?

Период
година/и
Се повторува на период
1
Се повторува на километража
20000
Назив на сервис
Проверка на течноста во трансмисијата
Тип на сервис
Проверка


Назад